Preturi si upgrade-ul pachetelor

 In

Abonamentele WebGraffiti ofera 3 planuri: Toy, Tagster si King, la care te poti abona lunar, trimestrial sau anual. In acest articol vom arunca o privire asupra modului in care te poti abona la planurile WebGraffiti, dar si cum sa iti actualizezi pachetul ales.

  • Abonarea la un plan platit
  • Actualizarea detaliilor cardului si adresei.
  • Gestionarea abonamentului
  • Upgrade / Downgrade
  • Anularea abonamentului
  • Istoria platilor

Abonarea la un plan platit

Pentru a face upgrade de la planul gratuit la un plan platit va trebui sa fi logat in site-ul tau deja existent.

Click pe butonul “Account” din meniul de administrare a site-ului tau.

account

Vei fi redirectionat catre contul tau de utilizator WebGraffiti, unde vor fi listate planurile existente. Poti comuta intre planurile anuale, trimestriale si lunare apasand pe butonul “Change plan”. Aici vor fi listate planurile aferente, fiecare cu caracteristicile sale. Dupa examinare, poti decide care plan se potriveste cel mai bine nevoilor tale facand click pe butonul “Select plan”.

screenshot-from-2018-07-17-16-26-11

Citeste cu atentie detaliile planului si daca esti sigur ca acest plan este pentru tine da click pe “Yes, im sure”, dupa care vei fi intampinat de un mesaj de succes.

screenshot-from-2018-07-17-16-26-41
screenshot-from-2018-07-17-16-27-11

In momentul acesta statusul contului tau a fost actualizat. Pentru a merge mai departe trebuie sa specifici ce metoda de plata vrei sa folosesti. Click pe “Utilizeaza platile dinamice” pentru a putea plati folosind procesatoarele de plata online.

screenshot-from-2018-07-17-16-27-49
screenshot-from-2018-07-17-16-27-11

Noua metoda de plata a fost adaugata cu success. Ar trebui sa primesti prima factura pentru abonamentul tau. Nu intra in panica daca integrarea nu apare imediat. Este posibil sa dureze aproximativ 5 minute pana sa auzim de la procesatorul de plati pentru o confirmare.

In cel mai scurt timp posibil ar trebui sa primesti un mail de la noi de confirmare a comenzii tale noi. In acest email vei gasi un link de confirmare. Urmeaza acest link care te va aduce inapoi pe siteul WebGraffiti pentru a procesa plata.

Ultimul pas este alegerea ta a carui procesator vrei sa-l folosesti. In prezent poti alege intre Paypal si EuPlatesc. Click pe butonul “Continue to payment” si vei fi redirectionat catre site-ul procesatorului de plata unde poti plati factura in siguranta.

screenshot-from-2018-07-17-17-26-11

Gestionarea abonamentului

Pentru a face upgrade / downgrade de la un abonament existent poti repeta pasii de mai sus.

Anularea Abonamentului

Pentru a anula abonamentul platit poti sa revi oricand la planul gratuit, dar daca doresti sa inchizi site-ul definitiv urmeaza pasii de mai jos:

Din meniul de “Account” selecteaza una din optiunile din tabul “Account Actions”, Remove site in cazul in care vrei sa stergi site-ul sau “Delete Account” in cazul in care vrei sa inchizi contul tau impreuna cu siteul.

Nota: Aceasta actiune este ireversibila.

screenshot-from-2018-07-26-04-57-41

Istoricul Platilor

Pentru a vedea istoricul tranzactiilor tale pe site-ul WebGraffiti mergi in pagina de “Account” unde vei gasi tab-ul “Transaction History”. Aici vei putea vizualiza lista tuturor tranzactiilor pe care le-ai realizat, inclusiv upgrade-ul / downgrade-ul si reinnoirea contului tau.

Pentru a descarca facturile fiscale generate trebuie sa mergi pe site-ul WebGraffiti.net. Click pe butonul de meniu “Contul Meu”, iar din dropdown-ul meniului seleceteaza butonul “Comenzi”. Aici vei gasi lista tuturor facturilor si comenzilor facute pe site-ul WebGraffiti. Pentru a descarca facturile in format PDF da click pe butonul “Invoice”.

Recent Posts