Tipografie Blog

 In

Theme Options este sectiunea principala a temei Jupiter, in care poti defini setari globale pentru site-ul tau. Poti accesa optiunile pentru tema din partea stanga sus a meniului de administrator. Acest articol va explica optiunile disponibile in sectiunea Blog Typography, care iti permite sa finalizezi sectiunile tipografice specifice pe postarile din blog.

Blog Typography

 1. Blog Body Text Size
  Foloseste aceasta optiune pentru a seta dimensiunea caracterelor din corpul paginii de blog. Daca setezi aceasta optiune la 0px, optiunea principala va fi utilizata din General Typography.
 2. Blog Body Text Line Height
  Utilizeaza aceasta optiune pentru a seta inaltimea liniei de text in paginile de blog. Este posibil sa existe cateva coduri scurte pe care le utilizezi in paginile de blog care au prorpria lor optiune pentru inaltimea liniei. In astfel de cazuri, aceste optiuni vor inlocui aceasta optiune globala. Aceasta valoare a optiunii este in em. Daca astea optiune este setata la 0, va fi folosita optiunea globala din sectiunea General Typography.
 3. Blog Body Text Weight
  Utilizeaza aceasta optiune pentru a seta greutatea textului pentru corpul paginilor de blog. Optiunile disponibile sunt:
 1. 100
 2. Light (300)
 3. Normal (400)
 4. 500
 5. 600
 6. Bold (700)
 7. Bolder
 8. Extra bold (800)
 9. 900
 • Blog Heading Text Size
  Utilizati aceasta optiune pentru a seta dimensiunea textului pentru sectiunea de rubrica a paginii de blog. Daca setezi aceasta optiune la 0px, va fi utilizata pentru acest caz optiunea principala setata in sectiunea General Typography din Theme Options.
 • Blog Heading Text Weight.
  Utilizeaza aceasta optiune pentru a seta greutatea textului sectiunii titlurilor in pagina de blog. Optiunile disponibile sunt:

  1. 100
  2. Light (300)
  3. Normal (400)
  4. 500
  5. 600
  6. Bold (700)
  7. Bolder
  8. Extra bold (800)
  9. 900
 • Blog Heading Text Case
  Utilizeaza aceasta optiune pentru a seta daca titlul este scris cu majuscule, minuscule sau capitalizat. Optiunile sunt:

  1. None
  2. Uppercase
  3. Capitalize
  4. Lower case
Recent Posts