Politica de confidentialitate

Multumim ca ai vizitat Web Graffiti! Aceasta politica de confidentialitate descrie informatiile pe care le colectam si modul in care sunt utilizate si distribuite. Retine ca orice termeni capitalizati care nu sunt definiti in aceasta politica de confidentialitate au intelesurile enumerate in termenii si conditiile noastre. Daca nu esti de acord cu teremnii acestei politici de confidentialitate, este posibil sa nu accesezi sau sa folosesti serviciile. Daca ai comentarii sau intrebari despre aceasta politica de confidentialitate, nu ezista sa ne contactezi la confidential@webgraffiti.net

 1. Principii fundamentale
  Cand vine vorba de informatiile tale personale, noi credem in transparenta, nu in surprize, Deci inainte de a intra in detalii, vrem sa impartasim cateva dintre principiile noastre privind confidentialitatea. In primul rand nu vindem informatiile tale personale nimanui. In al dolea rand, nu iti cerem informatiile personale decat daca avem nevoie de ele pentru a furniza sau imbunatati serviciile pentru tine. In al treilea rand, nu impartasim informatiile personale decat daca ne permiti in mod specific, sau in scopurile foarte limitate descrise mai jos. In cele din urma, apreciem ca atunci cand utilizezi serviciile noastre, ai incredere in noi cu informatiile tale si ne asumam aceasta responsabilitate foarte serios. Aceasta politica de confidentialitate ne obliga sa iti protejam drepturile si confidentialitatea.
 2. Colectie
  Cand utilizezi serviciile, colectam urmatoarele informatii si le folosim numai dupa cum este descris mai jos:
  2.1 Informatii despre cont
  Aceasta poate include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul tau de telefon. Utilizam aceste informatii in modul in care te astepti, cum ar fi configurarea contului sau contactarea ta.
  2.2 Informatii despre conturi terte
  Daca u tilizezi servicii terte, cum ar fi servicii de socializare sau servicii de partajare a fotografiilor, ne poti furniza informatiile contului tau, cum ar fi numele de utilizator (retine ca nu stocam parolele pe care le utilizezi pentru a accesa serviciile) Transmitem si nu putem stoca astfel de informatii privind contul, numai dupa cum este necesar pentru a furniza serviciile, si numai in conformitate cu termenii si politicile serviciilor terte.
  2.3 Informatii despre plata
  Cand furnizezi sau actualizezi initial informatiile tale de plata le transmiti printr-o conexiune criptata la procesatorul de plati, Paypal. Paypal utilizeaza si proceseaza informatiile tale de plata in conformitate cu politica de confidentialitate a Paypal. Nu pastram informatiile de plata, altele decat codul postal si tara pe care le solicitam pentru facturare si pentru a respecta regulamentul fiscal si alte reglementari guvernamentale.
  2.4 Comunicarea cu noi
  Candne trimiti e-mailuri sau alte comunicari, cum ar fi solicitarile de asistenta pentru clienti, mentinem acele comunicari si continutul acestora, astfel incat sa putem rezolva intrebarile tale sau sa te ajutam in alt mod.
  2.5 Comentarii publice la adresa serviciilor
  Mentinem orice comentarii, contributii la discutii sau mesaje trimise utilizatorilor serviciilor, pentru a furniza serviciile.
  2.6 Fisiere pe care le furnizezi
  Cand utilizezi serviciile stocam, procesam si transmitem continutul tau de utilizator (cum ar fi fotografiile tale) si informatiile referitoare la continutul tau de utilizator (cum ar fi etichetele de locatie in fotografii). Procesam si stocam astfel de fisiere si informatii pentru a le furniza serviciilor, asa cum este descris in termenii si conditiile noastre.
  2.7 Informatii despre utilizare
  Acestea includ informatii despre activitatea ta si despre interactiunea cu serviciile, cum ar fi adresa ta de IP, dispozitivul sau tipul de browser, pagina pe care ai vizitat-o inainte de a veni pe site-ul nostru si identificatorii asociati cu dispzitivele tale. Aceste informatii ne permit sa analizam modul in care serviciile sunt accesate si utilizate si sa urmarim performanta serviciilor.
  2.8 Informatii despre locatie
  Dispozitivel tale (in functie de setarile tale) pot transmite informatii despre locatia serviciilor. Utilizam aceste informatii pentru a personaliza, a imbunatati si a proteja serviciile. De exemplu, este posibil sa folosim informatiile despre locatia ta pentru a determina preferintele de limba locala sau pentru a face o corespondenta geografica.
  2.9 Cookie-uri si alte tehnologii
  Utilizam aceste tehnologii pentru a face lucruri cum ar fi sa ne amintim preferintele tale, sa mentinem contul tau in siguranta si sa imbunatatim si promovam serviciile. Poti citi mai multe despre cum folosim aceste tehnologii in pagina de politicile cookie, care este incorporata in aceasta pagina.
 3. Partajare
  Atunci cand utilizezi serviciile, este posibil sa iti impartasim informatiile numa dupa cum este scris mai jos:
  3.1 Partile terte pe care le autorizezi
  Poti oferi accesul tertilor la informatiile tale si la utilizatorii finali din cadrul serviciilor. De exemplu, iti recomandam sa integrezi site-urile tale intr-un serviciu de buletine de stiri terta care necesita acces la adresele de e-mail pe care le colectezi de la utilizatorii finali, pentru ca acel serviciu de buletine informative sa trimita e-mailuri in numele tau. Nu uita ca utilizarea unor astfel de informatii de catre terte parti va fi guvernata de termenii si politicile de confidentialitate ale tertilor.
  3.2 Respecta legea
  Putem divulga informatiile tale unor terte parti daca stabilim ca aceasta divulgare este in mod rezonabil necesara pentru a respect legea, pentru a ne proteja drepturile sau pentru a preveni frauda sau abuzul. Cand primim cereri de informatii privind aplicarea legii sau securitatea nationala credem cu tarie in viata privata si transparenta. Controlam cu atentie astfel de solicitari si contestam cereri vagi, excesive sau altfel ilegale. Cand este permisa din punct de vedere lega, oferim utilizatorilor notite ca informatia lor este solicitata. Acest anunt este furnizat astfel incat sa ai posibilitatea de a contesta astfel de solicitari.
  3.3 Altii care lucreaza pentru Web Graffiti
  Web Graffiti utilizeaza anumite parti terte de incredere pentru a ne ajuta sa furnizam, sa imbunatatim, sa promovam si sa protejam serviciile noastre. De exemplu, este posibil sa furnizam asistenta pentru clienti, sa gestionam anunturile noastre de pe alte site-uri sau sa ajutam la stocarea datelor. Aceste parti terte pot accesa, procesa sau stoca informatiile tale pentru a efectua activitati numai pentru scopurile pe care le-am autorizat si le cerem acestora sa ofere cel putin acelasi nivel de protectie pentru informatiile tale, dupa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate. De asemenea, putem impartasi cu terte parti informatii agregate sau anonime care nu va identifica in mod direct.
  3.4 Transferuri de afaceri
  Daca suntem implicati intr-o reorganizare, fuziune, achizitionare sau vanzare a activelor noastre, informatiile tale pot fi transferate ca parte a acelei tranzactii.
 4. Protectie
  Desi niciun serviciu nu este complet securizat, avem o echipa de securitate dedicata pastrarii informatiilor in siguranta. Folosim masuri de securitate, cum ar fi utilizarea firewall-urilor pentru a proteja impotriva intrusilor, construirea de concedieri in intreaga retea (astfel incat, daca un server pica, altul se poate acoperi) si testarea si protejarea impotriva vulnerabilitatilor retelei. Informatiile de plata sunt transmise utilizand criptarea HTTPS.
 5. Retentie
  Vom pastra informatiile tale personale atata timp cat avem nevoie de ele pentru a oferi serviciile. Poti cere ca informatiile tale personale sa fie sterse in orice moment prin stergerea contului tau sau contactandu-ne la adresa confidential@webgraffiti.net. Retine ca este posibil sa existe latenta in stergerea informatiilor tale personale de pe serverele noastre si de stocarea de rezerva, iar noi ne putem pastra informatiile personale pentru a respecta legea, pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva disputele sau pentru a ne pune in aplicare intelegerile.
 6. Locatie
  Informatiile pe care le transmiteti prin intermediul serviciilor pot fi transferate in alte tari decat cele unde locuiesti (de exemplu, pe servere din UK). De asemenea, putem sa stocam informatii la nivel local pe dispozitivele pe care le utilizezi pentru a accesa serviciile. De asemenea, putem transfera informatii catre terte parti din afara Romaniei pentru prelucrare sau pentru sustinerea serviciilor si le cerem acestora sa ofere cel putin acelasi nivel de protectie pentru informatiile tale, dupa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.
 7. Acces
  Pentru a modifica sau a sterge informatiile personale pe care ni le-ai furnizat, trebuie doar sa te conectezi la servicii si sa iti actualizezi profilul. Putem retine anumite informatii conform legii sau in scopuri de afaceri necesare. La cerere iti vom furniza o copie a informatiilor tale personale pe care le mentinem. Aceasta cerere poate fi supusa unei taxe care nu depaseste taxa prevazuta de lege.
 8. Comunicare
  Putem trimite periodic prin e-mail anuturi referitoare la servicii. De asemenea, iti vom trimite e-mailuri referitoare la tranzactiile tale. De asemenea, iti putem trimite comunicari de marketing sau de promovare, insa poti renunta la primirea unor comunicari ulterioare de marketing sau promotionale facand click pe linkul marcat de dezabonare care este inclusa in acele comunicari.
 9. Informatii despre utilizatorul final
  9.1 Colectarea și utilizarea informațiilor utilizatorului final
  Poti utiliza serviciile pentru a crea sau publica site-urile tale, iar site-urile tale pot avea utilizatori finali. Este posibil sa colectam, sa folosim sau sa stergem aceleasi tipuri de informatii descrise in sectiunea 2 de mai sus de la utilizatorii finali, in numele tau si tratam astfel de informatii in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate. Facem acest lucru pentru a-ti permite sa utilizezi serviciile pe care le foloesti, sa le imbunatatim si sa le protejam. De exemplu, in timpul efectuarii plati, poti solicita utilizatorilor finali sa furnizeze numele, adresa, adresa de e-mail si informatiile de plata, astfel incat sa poti completa comenzile.
  9.2 Relatia ta cu utilizatorii finali
  Poti sa colectezi, sa utilizezi sau sa stergi informatiile tale de utilizatori finali in orice moment. Cu toate acestea, esti singurul responsabil pentru respectarea oricaror legi si reglementari care se aplica informatiilor utilizatorilor finali, incluzand, fara limitare, publicarea propriei tale politici de confidentialitate. Nu suntem raspunzatori pentru relatia ta cu utilizatorii finali si nu iti vom oferi niciun sfat juridic in legatura cu astfel de probleme.
  9.3 Informatie de plata a utilizatorului final
  Informatiile tale de plata ale utilizatorilor finali pot fi procesate prin intermediul procesatorilor de plata pentru plati electronice de la terti, cu care iti integrezi contul, in conformitate cu termenii si politicile de procesare a platilor electronice. Vom transmite informatiile tale complete de plata ale utilizatorilor finali atunci cand le furnizeaza sau actualizeaza initial, numai pentru a le putea transmite catre procesatorii de plata eCommerce pe care esti de acord sa le utilizezi. Nu colectam si nu stocam informatiile de plata ale utilizatorilor finali.
  9.4 Un mesaj catre utilizatorii finali
  Speram sa-ti creezi un site cu Web Graffiti intr-o zi! Cu toate acestea, Web Graffiti nu are o relatie directa cu tine. Daca doresti sa faci orice solicitari cu privire la informatiile tale personale, te rugam sa contactezi proprietarul site-ului pe care l-ai vizitat sau pe care l-ai utilizat, deoarece acela va controleaza datele. Acestia pot trimite apoi astfel de cereri de informatii si le vom raspunde. Pastram informatiile in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.
 10. Protectia vietii private
  10.1 Conformitate
  Web Graffiti respecta standardele UE-US Privacy Shield Framework asa cum a fost stabilit de Departamentul de Comert al Uniunii Europene privind colectarea, utilizarea si pastrarea informatiilor personale.
  10.2 Responsabilitate
  Raspunderea noastra pentru datele personale pe care le primi in conformitate cu protectia de confidentialitate si ulterior transferul catre o terta parte este descrisa in principiile protectiei confidentialitatii. In special, putem utiliza terte parti pentru a procesa date in numele nostru, asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate, si vom ramane responsabili daca o fac intr-o maniera incompatibila cu principiile de protectie a confidentialitatii si suntem responsabili pentru evenimentul care a dat nastere deteriorarii.
 11. Modificari
  Putem modifica din cand in cand aceasta politica de confidentialitate si vom posta cea mai recenta versiune pe site-ul nostru. Daca o modificare iti va reduce in mod semnificativ drepturile, te vom notifica in conformitate cu procedurile stabilite in termenii si conditiile noastre.

Trebuie sa accepti politica de confidentialitate.

[ultimate_gdpr_policy_accept]