Politica de utilizare acceptabila

Aceasta politica de utilizare acceptabila prezinta cateva exemple de comportament interzis in legatura cu serviciile noastre. Retine ca orice termeni capitalizati care nu sunt definiti in aceasta politica de utilizare acceptabila au intelesurile explicate in termenii si conditiile noastre. Daca ai comentarii sau intrebari despre aceasta politica de utilizare acceptabila, nu ezita sa ne contactezi.

Serviciile noastre sunt folosite de oameni pentru a se exprima, a-si construi brandurile, a-si dezvolta afacerile si totul intre ele. Suntem mandri de modurile creative si de inspiratie pe care oamenii le utilizeaza cu serviciile noastre. In acelasi timp, ne asteptam ca utilizatorii nostri sa se comporte in mod responsabil. In calitate de utilizator Web Graffiti, esti de acord sa nu utilizezi in mod abuziv serviciile noastre sau sa ajuti pe oricine altcineva sa faca acest lucru. De exemplu, nu poti sa faci niciunul dintre urmatoarele actiuni in legatura cu serviciile:

 1. Abuzarea si intreruperea serviciilor
  1.1 Nu sonda, scana sau testa vulnerabilitatea nici unui sistem sau a unei retele.
  1.2 Nu incalca si nu depasi in vreun fel masurile de securitate sau de autentificare.
  1.3 Nu accesa, nu manipula si nu utiliza zone nedisponibile sau parti ale serviciilor sau zone partajate din servicii la care nu ai fost invitat.
  1.4 Nu intefera si nu perturba nici un utilizator, gazda sau retea (indiferent daca este vorba despre Web Graffiti sau de altcineva), de exemplu prin distribuirea de malware sau de supraincarcare, inundare sau bombardare prin email a oricarei parti a serviciilor.
  1.5 Nu dezasambla, nu decompila si nu inversa nicio parte a serviciilor in efortul de a accesa lucruri precum codul sursa sau algoritmi (oricum iti pierzi timpul degeaba).
  1.6 Nu accesa, cauta sau crea conturi pentru servicii prin alte mijloace decat interfetele noastre acceptate public (de exemplu spidering sau accesare cu crawlere).
  1.7 Nu lua nici o masura care sa impuna o sarcina nerezonabila infrastructurii noastre sau furnizorilor nostri terti. (Ne rezervam dreptul de a determina ce este rezonabil).
  1.8 Nu furniza parola niciunei alte persoane, nu utiliza numele de utilizator si parola altor persoane si nu gestiona in alt mod serviciile prin acreditari partajate.
 2. Spam si phishing
  2.1 Nu trimite spamuri sau alte comunicari, promotii sau reclame nesolicitate (ne rezervam dreptul de a determina ce constituie spam).
  2.2 Nu trimite informatii de identificare a informatiilor modificate, inselatoare sau false, inclusiv, fara se limita la phishing sau spoofing.
 3. Inselaciunea altora
  3.1 nu face nimic care este fals, frauduluos, inexact sau inselator.
  3.2 Nu impersona alta persoana, companie sau entitate.
  3.3 Nu te angaja in marketing sau publicitate inselatoare sau neetica.
 4. Furtul
  4.1 Nu utiliza carduri de credit neautorizate, carduri de debit sau alte dispozitive de plata neautorizate pe serviciile noastre.
  4.2 Nu promova si nu face publicitate altor produse sau servicii decat cele pe care le detii sau pentru care ai o autorizatie adecvata.
  4.3 Nu vinde serviciile decat daca esti autorizat in mod specific, sau publica sau utiliza serviciile in orice retea sau sistem, altele decat cele furnizate de Web Graffiti, cu exceptia cazului in care a fost autorizat anterior de Web Graffiti.
 5. Abuzul si incalcarea drepturilor
  5.1 Nu incalca sau deturna drepturile de autor, marca comerciala sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale oricui.
  5.2 Nu incalca drepturile de confidentialitate sau de publicitate ale cuiva.
 6. Sa ai o atitudine toxic─â
  6.1 Nu posta si nu face nimic amenintator, hartuitor, abuziv, excesiv de violent, ofensator, sexual explicit sau obscen.
  6.2 Nu promova bigotismul sau ura impotriva oricarei persoane sau a unui grup pe baza rasei, etnicitatii, nationalitatii, religiei, sexului, identitatii de gen, preferintelor sexuale, varstei sau handicapului.
 7. Sa incalci legea
  7.1 Nu utiliza serviciile cu scopul incalcarii oricaror reguli sau sanctiuni ale exporturilor din Romania.
  7.2 Nu face nimic care altfel incalca legea, inclusiv, fara a se limita la toate legile locale privind comportamentul online si continutul acceptabil.

Daca concluzionam ca incalci oricare dintre aceste politici sau daca participi la orice alt comportament considerat abuziv sau necorespunzator, este posibil sa luam masuri impotriva contului tau sau a site-urilor tale. Incercam sa asiguram rezultate corecte, dar, in toate cazurile ne rezervam dreptul de a elimina orice continut sau de a suspenda contul sau site-urile tale fara nici o restituire a oricaror sume platite pentru servicii, fara notificare, in orice moment si din orice motiv. Ne rezervam dreptul de a aplica sau de a impune aceasta politica de utilizare acceptabila la discretia noastra.

Poti sa ne raportezi direct incalcarile acestor reguli prin trimiterea de e-mail la adresa abuse@webgraffiti.net

Putem modifica din cand in cand aceasta politica de utilizare acceptabila si vom posta cea mai recenta versiune pe site-ul nostru. Daca o modificare iti reduce in mod semnificativ drepturile, te vom notifica in conformitate cu procedurile stabilite in termenii si conditiile noastre.